снимка БулфотоЩе минат предсрочните избори, но хората втори такъв провал не

...
снимка БулфотоЩе минат предсрочните избори, но хората втори такъв провал не
Коментари Харесай

Нинова: Втори такъв провал избирателите няма да ни простят

снимка Булфото

Ще минат предсрочните избори, само че хората втори подобен неуспех не ще ни простят. В политическа рецесия сме и се желае разсъдък, непоклатимост, вероятност и решения. Това съобщи Корнелия Нинова, представена от . 

" Само месец след изборите 45-ото Народно заседание завършва работа. Избраха ни с огромни очаквания за смяна, започнахме с еуфория и приключваме със кавги. Еуфорията ни беше, че ГЕРБ не е във властта, а свадите са сякаш за процедури, само че зад тях прозира партиен нарцисизъм и личностни упоритости.

Разединението ни направи слаби и моделът Борисов продължава да ръководи и даже да се подиграва с парламентарната република, тъй като вместо в този момент да е тук по силата на решението ни от сутринта, той седи в хола в Банкя и в случай че сте видели последното му изявление ни дава препоръки и лъже за финансовото положение на страната ", отсече соцлидерката.

По думите й главната задача на всеки парламент е да приема закони, само че 45-ото Народно събрание не е приело нито един закон в интерес на хората, с изключение на Изборния кодекс, и не е направило нито един парламентарен надзор към нито един министър.

Според нея в този парламент са били събрани партии, които са желали да сложат завършек на корупцията на някогашното ръководство, да одобряват редица антикризисни ограничения, само че това Народно събрание не е свършило нищо.

" Българска социалистическа партия и тук е кардинална и поредна и внесе пакет от промени в обществените закони. Напълно разбираме, че това става с актуализация на бюджета, които и в този момент се харчи с 200. Българска социалистическа партия беше единствата партия, която изиска с решение на Народно събрание да задължим Борисов да внесе актуализация на бюджета, само че никой различен тук не можела и през днешния ден още веднъж Борисов лъже, че има остатък от 115 милиона лв. и че стопанската система процъфтява макар рецесията ", разяснява Нинова.

Тя призна, че и в предходни парламенти е имало партии, които не са говорили с други, само че в никакъв случай не е било това състояние, при което никой да не приказва с никого.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР